
ابراهیم میرزایی فرزند محمد در سال ۱۳۱۸ در گرگان متولد شد. پدر وی کشاورز و مادرش خانه دار بود. وی پس از اخذ دیپلم وارد دانشکده افسری و سپس به استخدام گارد جاویدان شاه درآمد.
او از همان ابتدا که وارد ارتش شد آموزش کاراته را از فردی که در آمریکا این فنون رزمی را فرا گرفته بود آغاز کرد و در سال ۱۳۵۰ با موافقت ستاد نیروی زمینی ارتش شاهنشاهی به چین رفت و پس از طی آموزش های رزمی و به دست آوردن نشان سنتی « هفت پیکر » و دکترای افتخاری در مهارتهای رزمی رشته کونگفو به کشور مراجعه و آموزش تکاوران را به عهده گرفت و پس از سفر به تایلند و آمریکا با ارائه فیزیولوژی انرژی انسان موفق به کسب عنوان پروفسوری میشود.

البته هنوز هیچ مدرکی دال بر تایید این عنوان به دست نیامده است و این اعتقاد وجود دارد که شاگردان وی برای بزرگنمایی به وی این لقب را داده باشند.

وی در اولین دوره ریاست جمهوری خود را کاندیدای شرکت در انتخابات کرد اما به دلیل عضویت در گارد جاویدان شاه رد صلاحیت شده و در پایان موضوع تبدیل به یکی از مخالفین سرسخت جمهوری اسلامی گردید و فعالیت علیه نظام اسلامی را آغاز کرد.
با گسترش فعالیتهای میرزایی علیه جمهوری اسلامی سرانجام وی در سال ۱۳۶۳ دستگیر و پس از محاکمه به شش ماه حبس محکوم شد و پس از آزادی به گرگان مراجعه و به مدت ۲ سال هیچ خبری از او نبود و مشخص شد وی در این ۲ سال به شغل چوپانی مشغول بوده است. وقتی از او علت چوپانی را می پرسند وی در پاسخ عنوان می کند که یکی از مشاغل انبیا چوپانی است و آنگاه حضرت موسی را مثال می زند.

ادعای امام زمانی
پس از سپری شدن ۲ سال، ابراهیم میرزایی در سال ۶۵ به ملارد کرج عزیمت و با تکمیل ساختمان نیمه کاره خود آنجا را به بیمارستان فیزیولوژی انسانی تبدیل و مبادرت به درمان بیماران نمود و پس از مدتی با ادعای امام زمانی(مهدویت) عنوان کرد قیامت فرا رسیده است.
در همین زمان او سفیرانی را معین و آنها را به کشورهای مختلف از طریق سفارتخانههای آنها اعزام و برای هر کدام حکمی را نیز تهیه می کند و این سال را سال سفیران نامگذاری میکند.
میرزایی اعمال خود را وعدههایی میدانست که باید در زمانهای معین به انجام برسند و ارسال سفیران هم اولین وعده وی بود. هواداران وی در سال ۶۶ مبادرت به تهیه فیلم ویدئویی می کنند که فیلم مذکور زندگینامه ابراهیم میرزایی تا سال ۱۳۶۶ است و این فیلم با جمله «بسم الله الرحمن الرحیم» به پایان می رسد. در همین سال پس از ضربه سختی که از سوی نیروهای امنیتی به گروه میرزایی وارد شد وی به همراه جمعی از هواداران از مرز ایران وارد ترکیه شد و پس از دستگیری توسط پلیس این کشور به مدت ۴۰ روز زندانی و پس از آزادی از زندان ترکیه وی به کشور آلمان فراری و اکنون نیز در این کشور به سر میبرد. پس از اقامت وی در آلمان هیچ کس او را ندیده و ارتباط غیر مستقیم خود را از طریق فردی به نام «بهنام چ» با داخل کشور و هوادارانش حفظ میکند.
ابراهیم میرزایی اندیشه های عجیب و غریبی در مقایسه با دیگر مدعیان دارد برای نمونه او در سال ۱۳۷۱ به یکی از مریدان خود در ایران دستور ساخت کشتی بزرگ را در مدت ۲ ماه می دهد تا مریدان و هوادارانش را سوار بر آن کرده و در دریا سیر دهد. یکی از مهمترین ادعاهای میرزایی اداعای امام زمانی است که این ادعا به ادعای سلطان اسلامی و صاحب الامری و در نهایت الوهیت منجر می شود. او الوهیت را به خود منتسب میکند زیرا در این زمان خود را صاحب حکم کلام دانسته و می گوید تمام فرامین خلقت در همین کلام است.

موج فعالیت گروه میرزایی
در سال ۷۱ و ۷۲ در زنجان و در قالب ۴ باشگاه آغاز شد که از فعالیت این باشگاه ها جلوگیری شد. این گروه تا سال ۱۳۷۴ در سکوت نسبی به سر می برد و به جز چند اقدام حاشیه ای فعالیت چندانی نداشت.از دیگر فعالیتها و اقدامات انجام شده توسط گروه میرزایی می توان به انتشار و تکثیر و پخش اعلامیه ای کفر آمیز و انحراف عقاید و باورهای مریدان اشاره کرد. این گروه پس از دوم خرداد ۷۶ با شیوههای تبلیغی خاص مبادرت به جذب نیرو می کند و در سال ۷۸ احکام و دستورالعمل های جدیدی برای هواداران ارسال و طی آن مقرر گردید تا فعالیت های گروه به صورت مخفی انجام گیرد.
با بررسی و تحقیق عمیق پیرامون فعالیتهای گروه طرفدار ابراهیم میرزایی آنچه که میتوان از مواضع و دیدگاه های آنها به دست آورد این است که هدف آرمانی این گروه براندازی نظام جمهوری اسلامی که به عنوان یک استراتژی با ادعای قیامت، پیامبری و صاحب الزمان بودن باورهای مردم را به صورت جدی مورد تهدید قرار دهند. تحقیقات حاکی از آن است که بخش قابل توجهی از امکانات و منابع گروه که در راستای فعالیت تشکیلاتی مورد استفاده قرار می گیرد در یکی از شهرها تمرکز پیدا کرده است. راه اندازی کتابخانه و معبد از دیگر فعالیت های مربوط به این گروه است.
![]()
در یک جمع بندی کلی میتوان عنوان کرد سردمداران این گروه با حمایت،تغذیه و تقویت کشورهای غربی خصوصا آمریکا و یک کشور اروپایی دست به فعالیت ضد فرهنگی ایرانی و اسلامی زده اند و از آنجا که جریان علم حق و عدالت توان و ظرفیت لازم برای رویارویی مستقیم با جمهوری اسلامی ندارد با تبلیغات کاذب و اشتیاق جوانان به ورزش افراد را جذب کردهاند که این رویکرد یک آسیب جدی برای جوانان عاشق هنرهای رزمی است که در نوع خود هوشیاری مسئولان را نیز یاری میطلبد.
این گمانه که ابراهیم میرزایی در سال ۷۸ در گذشته است ، از سوی برخی از سران این سازمان نیز تایید شده است ، و همچنین با انتشار تصاویری ثابت از وی توسط کارشناسان مورد پذیرش قرار گرفته است .
مکان زندگی وی پیوسته برای رازآلود نگاهداشتن وی و نیز در امنیت بودن مخفی نگاهداشته شده است اما طبق برخی از اظهارات، وی در یکی از ایالت های شمالی آمریکا اقامت داشته است. شنیده ها حاکی از آن است که برخی از سازمان های جاسوسی از این شخصیت مدت ها برای آموزش های رزمی و … برای نیروهای خود استفاده می کرده اند .
![]()
تنها تصویری که از میرزایی در اطلاعیه ها و … منتشر می شود تصویری متعلق به دوران جوانی وی است و از سال ۷۸ تا کنون تصویر جدیدی از وی منتشر نشده است. همین امر برخی از تحلیل گران را بر آن داشته تا بگویند ابراهیم میرزایی چندین سال پیش از دنیا رفته است و سازمان وی به طور مخفی توسط سرویس های جاسوسی و با همکاری بهنام چ یکی از شاگردان اصلی میرزایی اداره می شود .
وقتی از یکی از مسئولان سبک توآ که بنیانگذار آن میرزایی بوده است درمورد وضعیت کنونی ابراهیم میرزایی سوال می شود ، وی میگوید: «حدود هجده سال است که کسی در ایران از ایشان خبری ندارد.» و در پاسخ به این سؤال که «ممکن است فوت کردهباشند؟» جواب میدهد: «من گفتم کسی از ایشان خبری ندارد… دیگر نمیدانم.»
![]()
با توجه به این که مدتی است از مرگ مشکوک میرزایی می گذرد اما هم چنان از سوی سازمان وی ایمیل های متعددی در راستای مبارزه با نظام جمهوری اسلامی ایران برای کاربران ایرانی اینترنت ارسال می شود .
این اطلاعیه ها معمولا به نحوی گنگ و نامفهوم نگاشته می شوند و از هر یک از آن ها چیزی جز ضدیت با نظام جمهوری اسلامی ایران برداشت نمی شود .

نحوه نگارش این بیانیه ها نشان از اطلاعات اندک نویسندگان آن و ناآشنایی با ادبیات عربی و فارسی دارد.
به عنوان نمونه به جملات زیر دقت کنید:
پیکرة تنگاهیِ آدم در واحدة وجود منقسم به وظائفالاعضا است. ذات و فطرتِ قلبِ عقل (همة سؤالات در یک جواب) و عقلِ قلب (همة جوابها در یک سؤال) در واحدة وجودِ روانجاهی منقسم به وظایفِ دین و دانش از مشاهدات و کشفیات که سؤالِ آدم ز کجا است و مفهوم زندگانی آدم چه معنا است؟
منبع: http://www.pedar.net/